Jouw kapper in Hilversum!

Beste kapper in Hilversum

De kapper van Akkad heeft in veel landen gewerkt in de kunst van het scheren en knippen en heeft meer dan 12 jaar ervaring. De kapper in Hilversum kan haren knippen in allerlei soorten haarstijlen, wenkbrouwen epileren en baarden verzorgen. Naast knippen, bieden wij ook verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Bij de kapper in Hilversum kan alles! 

Voor iedereen

De 100% mannenkapper in Hilversum die naast het knippen van haren ook het scheren van baarden doet. Voel je welkom bij Barber Akkad en laat je verrassen. Wij werken met en zonder afspraak, je kunt daarom altijd bij ons binnen lopen. Het belangrijkste doel van onze mannenkapper dat je na je bezoek bij ons weer mooi er uit ziet. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het kapsel, maar ook aan je eigen algehele gezichtsuitdrukking. We kunnen jouw haren knippen, jouw wenkbrouwen epileren, jouw baarden scheren, knippen of trimmen en zelfs jouw gezicht verzorgen met een gezichtsmasker of een hoofdmassage. De kapper van in Hilversum staat altijd voor jou klaar! Maak nu een afspraak of kom naar ons! 

Fantastische resultaat

De kapper van Akkad knipt je haren hoe je wilt! Wil je graag met je zoon je haar knippen dan kan dat ook! De kapper in Hilversum kan je haren knippen hoe jij het wilt. We kunnen alles knippen welke haarstijl je ook dan wilt. Wil je lage fade hebben? of wil je Tapered Fade With Textured Top hebben? Dan kan onze kapper in Hilversum het voor jou doen! Wil je misschien een Fade met pompadour hebben of Scissor fade met quiff? Dan kan Barber Akkad het voor jou knippen! Wil je juist een Fade met sweep-back, Short afro met fade, Scissor fade met ruige bovenkant, Fade met kuif of zelfs Lage fade? Onze kapper in Hilversum kan je haar 360 graden veranderen. 

 

 

 

Afspraak maken

Bij ons kan je een afspraak maken op veel manieren. Je kan nu via de knopje onder of boven een afspraak maken. Je kan ook ons bellen met +31352090138. We zijn elke dag open behalve zondag. Je kan gelijk naar ons komen in Hilversum en een afspraak maken. Bij ons heb je veel mogelijkheden! Maak nu een afspraak en laat je zelf opfrissen met een nieuwe haarstijl!