back-img

Pro Tips

Find answers to frequently asked questions about hair care routines from a professional, with the click of a button.

1.

The perfect time for your hair

De middelste oplossing is om je haar tussen de 20 en 30 dagen te knippen, en in dit geval blijft het uiterlijk van je haar elegant en mooi omdat het haar in de nek en boven het oor snel groeit, en als je van lang haar houdt, kun je moet ook de haren elke 5 weken knippen om niet dood te gaan, bij schoon haar moet je douchen Haar 3 keer per week Natuurlijke shampoo Er zit niet veel alcohol in.

blank

2.

Your beard is very important

Een mannenbaard is belangrijk omdat het prestige en mannelijkheid geeft. In onze tijd houden alle mensen ervan om een ​​baard te stylen. De ideale tijd om je baard te verzorgen is tussen de 10 en 15 dagen, omdat een baard in het gezicht van een persoon staat en het moet drie keer per week worden gewassen.Doe wat olie voor een baard en kam hem elke dag, het is niet nodig.Als je het lange tijd laat staan ​​​​zonder het te regelen, wordt de gezichtsvorm onmooi.

blank

3.

Hair cutting benefits

Haar groeit meer dan normaal, vooral als het regelmatig wordt geknipt. Elimineer het probleem van roos. Het helpt bij het haarstylingproces. Regelmatig knippen werkt om rimpels in het haar te verwijderen en gespleten punten te verwijderen. Het weer stimuleren van de groei van de haarwortels, zodat het haar snel groeit en het gezondheid en vitaliteit geeft. Elimineer het probleem van haarsplijting permanent, want knippen werkt om de wortels te versterken en haarbeschadiging te voorkomen. Preventie van haaruitval. Bij het benadrukken van de details en kenmerken van het gezicht en werkt om de aantrekkelijkheid ervan te vergroten.

blank

4.

Dandruff and allergy treatment

Breng het citroensap aan op de hoofdhuid als pre-shampoobehandeling. Laat het een paar minuten intrekken zodat de citroen de haarzakjes en de huid kan binnendringen. Spoel het daarna uit met warm water en was je haar en hoofdhuid met een milde shampoo Gebruik ook drie keer per week haartonic en daarna een shampoo tegen roos, dan krijg je goede resultaten. Al deze dingen zijn voor ons beschikbaar en als je iets nodig hebt, kun je dit kopen in de Akkad-shop.

blank

5.

Non-hair loss treatment

Volg een passend dieet. Haal elke dag voldoende eiwitten uit natuurlijke bronnen, want een onderzoek toonde aan dat een gebrek aan eiwitten een oorzaak kan zijn van haaruitval. Hier zijn enkele voedingsstoffen die verband houden met haaruitval en die uw arts u kan adviseren te nemen: B-groep vitamines. zink; Vitamine D. Ijzer. vitamine C. Vitamine E. Haarverlies kan tijdelijk of permanent zijn, dus het is altijd het beste om een ​​arts te raadplegen om de conditie van het haar te beoordelen en om elk medisch probleem dat de oorzaak van haarverlies kan zijn, te diagnosticeren en te behandelen. Oorzaken van haaruitval Dit zijn enkele van de redenen die kunnen leiden tot abnormaal haarverlies: Het doormaken van stressvolle en stressvolle omstandigheden voor het lichaam: zoals bij operaties, gewichtsverlies, bevalling en overlijden van een dierbare. Sommige gezondheidsproblemen hebben: waaronder koorts, genetische kaalheid, hoofdhuidaandoeningen en ondervoeding. Sommige medicijnen gebruiken, waaronder medicijnen tegen kanker, medicijnen tegen artritis, of stoppen met sommige medicijnen, zoals: anticonceptiepillen Gebruik wat oliën Het gebruik van sommige kruiden en planten op het haar, en natuurlijk heeft de Akkad Shop een aantal goede en natuurlijke medicijnen en crèmes voor haaruitval, en als je nodig hebt, kun je ze kopen in onze speciale winkel.

blank